Gencosman İlkokulu
Kocamustafapaşa Mah.Hacı Hüseyin Cami Sok. No27 Yedikule/FATİH

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda bir eğitim için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve aynı zamanda da iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; takım çalışması ve adanmışlık ruhu ile hareket edip, uygun öğrenme ortamlarını sürekli geliştirerek, bilimsel yöntemler ışığında, etik değerlere bağlı, sorumluluğunun gereğini yapabilen, mili ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına da saygı gösteren, milletimizi en yüksek medeniyet seviyesine ulaştıracak nitelikli bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

GEÇMİŞTE VE YAKIN TARİHLERDE BİR ÇOK YARIŞMA VE TURNUVALARDA KUPA VE MADALYALARIMIZ BULUNMAKTADIR.

NORMAL ÖĞRETİM

KALORİFER-DOĞALGAZ